Motul E.Z Lube P4 400ml

Motul E.Z Lube P4 400ml

M102991
3-7 arbetsdagar
129,00 kr
Inkl. moms
Smörjer och lämnar en skyddande hinna på det man applicerat det på. Perfekt för rörliga delar på motorcykeln och skotern. Eller för vinter/sommarförvaring så man slipper ytrost på kulleder, skruvar etc. Går även använda för att smöra och lossa fastrostade skruvar. En mycket universal och användbar produkt då användningsområdena är många.

 

Motul Ez Lube är en högkvalitativ multispray som kan användas överallt på fordon där den behöver extra smörjning. Perfekt på varje mekanisk del, handtag, kablar, bromsaxlar, kopplingsmekanism och fotpinnar på MX- och Enduromotorcyklar.

Glöm inte smörja packningar efter varje tvätt. Bildar en osynlig smörjfilm som skyddar mot korrosion på utsatta metalldelar t.ex. på motor, avgasrör och själva ramen på vissa offroadcyklar. 

Används också till att lösgöra fastrostade skruvar/muttrar, tränga ut fukt ur elektriska kretsar, kontakter och kablar. Även användbar över vinterförvaringen av motorcyklar, gräsklippare och båtmotorer. Spraya ett lager av Motul Ez Lube för att förhindra att fukt kommer åt utsatta ställen. Ez Lube lämnar inga märken på chrom eller lack. 

Ez Lube är även perfekt att spraya under skärmarna på motorcross- eller enduromotorcyklar innan träning/tävling för att minimera mängden lera som fastnar under skärmarna vilket kan tynga ned hojen och förändra t.ex. egenskaperna i fjädringen.

Inga recensioner

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Motorhuset använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Motorhusets Dataskyddspolicy här)