MXVMAX SNOWMO BLACK/LLGRNION

Dragon MXV MAX svart/grön

379596024008
3-7 arbetsdagar
999,00 kr
Inkl. moms
MXV Max är en helt ny modell från Dragon som är en del i MXV familjen. MXV Max är prisvärd goggle utrustad med ett outerrigger system vingar vilket gör att den gogglen får ett bra tryck mot ansiktet i en skoterhjälm och ger perfekt passform

 
MXV Max är en helt ny modell från Dragon som är en del i MXV familjen. MXV Max är prisvärd goggle utrustad med ett outerrigger system ”vingar” vilket gör att den gogglen får ett bra tryck mot ansiktet i en skoterhjälm och ger perfekt passform. Dragons egna Luma Lens som ger dig optimerad färg som gärd et möjligt att se terrängen bättre, reagera snabbare och i slutändan fungera bättre på berget. Alla Dragon Lumalens erbjuder 100% skydd mot solens skadliga strålar och utöver det är do starka lätta och slittåliga. Denna modell passar utmärkt med de flesta hjälmarna på marknaden. Kommer med dubbla linser, en för bra soliga förhållanden och en kontrasthöjande lins för sämre dagar. Alla Dragons skoter goggles är självklart utrustade med utökad foam runt ramen, non-slip siliconbehandlat band gör att den siter fast på hjälmen och slutet tätt mot ansiktet. Ett rejält nässkydd för att inte förfrysa näsan.
Inga recensioner
Product added to compare.

Motorhuset använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Motorhusets Dataskyddspolicy här)