Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL
Cardo Packtalk Slim Duo / JBL

Cardo Packtalk Slim Duo / JBL

294-1068
3-7 arbetsdagar
6 899,00 kr
Inkl. moms

Cardo är det ledande företaget när det kommer till intercom-system till hjälmar. JBL är en av de ledande företagen när det kommer till högtalarelement. När dessa två jättar nu går ihop i ett samarbete så är resultatet en produkt som garanterat kommer imponera på dig ordentligt!

Detta är DUO-versionen med två st enheter för två st hjälmar

 
Oavsett om du kör själv eller i grupp så är Cardo Packtalk ett av de mest avancerade intercom-systemen ute på marknaden idag. Headset som bara använder sig av bluetooth har en nackdel i och med att seriekopplingen bryter ihop när en eller flera enheter försvinner ur räckvidd. Detta problem existerar inte med DMC-tekniken. Med en DMC-koppling kan nya enheter dynamiskt ansluta till gruppen när de kommer inom räckvidd och så fort de hamnar utom räckvidden så kopplas de bort. Allt detta sker utan störningar på kanalen. Smågrupper kan fortsätta prata med varandra och bilda en större grupp när räckvidden återigen tillåter. Räckvidden är dessutom upp till 1200 meter, vilket slår det mesta på marknaden. Dessutom är Packtalk fullt bakåtkompatibelt med Bluetooth intercom-enheter.

Packtalk-systemet är också fullt röststyrt på samma vis som välbekanta tjänster som Siri eller Alexa. Detta gör att du kan styra alla funktioner utan att ta händerna från styret. Du kan ringa/svara på samtal, styra musiken, sätta på radion, dela det du lyssnar på med gruppen, skapa en privat kanal etc. Dessutom så är hela systemet IP67 vattensäkrat, vilket gör att det enda du verkligen behöver bry dig om är att köra!

Både Bold- och Slim-versionen har exakt samma tekniska funktioner. Skillnaden ligger i designen. Båda headseten monteras på vänstersidan av hjälmen, men Bold-versionen har batteridelen integrerad i själva headsetet, vilket passar bättre på vissa hjälmar, medan Slim-versionen har en extern batteridel som sätts fast bak på hjälmen.

- Kommunicera med upp till 15 andra enheter samtidigt 
- 40mm stereo-högtalarelement från JBL
- DMC (Dynamic Mesh Communications)
- Anpassningsbar röststyrning 
- Bluetooth 4.1 
- IP67 vatten och dammsäker 
- Röstsamtal 
- FM-radio 
- Upp till 13 timmars taltid 
- Android- och iOS-kompatibel app 
- 2 parallella ljudkanaler 
- Cardo Gateway för att ansluta till enheter från andra tillverkare 
- Räckvidd 1200 meter 
- Digital ljudbearbetning 
- Enkel installation 
- Kompakt design 
- Komplett bruksanvisning medföljer
Inga recensioner
Product added to compare.

Motorhuset använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Motorhusets Dataskyddspolicy här)