DURAPRO SKIDGUMMIN (PAR)
DURAPRO SKIDGUMMIN (PAR)
DURAPRO SKIDGUMMIN (PAR)
DURAPRO SKIDGUMMIN (PAR)
DURAPRO SKIDGUMMIN (PAR)
DURAPRO SKIDGUMMIN (PAR)

DuraPro Skidgummin (Polaris Matryx, Axys & Pro-Ride)

1018901
I lager
1 195,00 kr
Inkl. moms

2st/förpackning
DuraPro är designad och tillverkad för att hålla utan att äventyra dina skidor, bussningar och spindlar. Med precis rätt flex i skidgmmit skyddar DuraPro dina skidor, spindlar och bussningar genom att absorbera så mycket slagkraft som möjligt.

 

•Tack vare sammansättningen och formen på DuraPro's skidgummin upprätthåller den vinkeln på skidan, vilket ger din skoter förbättrad stötdämpning och mer förutsägbar hantering i snön.

•Dura Pro gummit fyller hela bredden av "sadeln" där skidgummit placeras, vilket gör att spindeln och bussningen får maximalt stöd.

•Gummit som DuraPro är tillverkat av är extremt elastisk och motståndskraftig mot brott, sprickbildning, rivning, svullnad, nötning, friktion, temperaturfluktuationer, UV-ljus och vibrationer. Detta ger en mycket lång livslängd, vilket gör det till den sista skiddämpare som du någonsin måste köpa.

•100% Tillverkad i USA


Används i stället för Polaris art.nr # 5415230, 5412794.
Polaris AXYS (Pro-RMK, Khaos, SKS, Assault, & RMK).......2015 -> 
Pro-Ride RMK 2011 - 2014
Polaris GRIPPER skida 2007 ->  (passar INTE Pro-Steer)

Inga recensioner

Du kanske också gillar

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Motorhuset använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Motorhusets Dataskyddspolicy här)